Liftmontage

vcaLift montage

De liftmonteurs van Lipro zijn allen ervaren vakmensen en in het bezit van een geldig VCA-diploma. Zij blijven up-to-date door constant bij te leren en door de periodieke trainingen door het liftinstituut, dit is een eis die wij stellen aan ons personeel.

Lipro is VCA* gecertificeerd en werkt strikt overeenkomstig NEN 3140. Onze liftmonteurs kunnen daarom ook voor onze opdrachtgevers ingezet worden.

demontageLift demontage

Voor diverse liftbedrijven verzorgen wij de demontage van liften. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring met diverse merken en typen liften, zodat zij op een veilige en efficiƫnte manier de demontage verzorgen. De afvoer van het materiaal wordt ook door ons verzorgd.

telefoonserviceOnderhoud en storingsdienst

Lipro is (bij storing bijvoorbeeld) 24 uur per dag bereikbaar, zodat wij snel kunnen reageren en een storing over het algemeen snel kunnen verhelpen of op zijn minst de overlast tot een minimum kunnen beperken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAArbo aanpassingen

Dient een liftinstallatie (gewenst of vereist) aangepast te worden naar andere, nieuwe of strengere normen? Leg het aan ons voor. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en adviseren, begeleiden en verzorgen de aanpassing(en) tot in de puntjes.