Liftkooien

OLYMPUS DIGITAL CAMERARenovatie kooien

Is de lift toe aan een facelift of een renovatie? Dan is Lipro de aangewezen partij om dat te regelen. Wij produceren kooien in een ruim scala van formaten en uitvoeringen. Ook voor nieuwe liften, waar de standaard onderdelen niet bruikbaar blijken te zijn (door bijvoorbeeld afwijkende maatvoering, beschadiging, verouderd o.i.d.) reproduceert Lipro binnen een korte tijdsspanne de onderdelen.


kooi-schiphol
Speciaal-kooien

Bij een renovatie of bij een nieuwe lift is er vaak sprake van speciale eisen en wensen. Daarom verzorgt Lipro voor veel van onze afnemers de engineering en productie van speciaal-kooien. Van speciale formaten (zoals op deze foto een liftkooi van 6.00 x 4.00 meter) tot kooien die aan zeer specifieke architectonische eisen moeten voldoen. Als u wenst passen wij de kooi helemaal aan tot een optimale combinatie van eisen, wensen, design en (technische) mogelijkheden.

Voorbeelden

Leuningen, stootlijsten, bedieningstablo’s, bekleding

Vaak volstaat alleen een liftkooi niet, het geheel dient ook afgewerkt te worden. Omdat Lipro produceert en monteert van begin tot het eind, zorgen wij ook voor de afwerking van de liftkooi zoals o.a.:

  • RVS leuningen
  • RVS bedieningstableau
  • Hardhouten stootlijsten
  • Bekleding

Ook hier staan wij met onze eigen engineering en productie garant voor levering van bijna elke gewenste uitvoering en afmeting.