Liftdeuren

Industriedeuren

Lipro produceert voor een tal van toepassingen draaideuren, geheel op maat gemaakt. Omdat wij alles in eigen huis en in eigen beheer produceren behoren hoge of brede formaten tot de mogelijkheid. Alles conform de vereiste en geldende normeringen.


draaideurRenovatie draaideuren

Vanwege onze jarenlange ervaring bij de Starlift-fabriek in Thorn produceren wij nog zeer regelmatig liftdeuren voor zowel vervanging voor als uitbreiding van bestaande Starlift liften. Uitvoeringen enkelvleugelig en dubbelvleugelig en naar keuze in RVS of Zincor.


OLYMPUS DIGITAL CAMERATelescoopdeuren

Vervanging of uitbreiding van telescoopdeuren van bestaande Starlift liften wordt door Lipro tot in de puntjes geregeld. Onze manier van produceren maakt levering (en plaatsing) op zeer korte termijn mogelijk, die noodzaak kan er zijn bij bijvoorbeeld brand of onherstelbare schade door vandalisme.

deur-aluAluminium roldeuren

Als antwoord op een vraag vanuit onze klantenkring heeft Lipro een aluminium roldeur ontwikkeld. Als het openen van een draaideur op de specifieke locatie bezwaarlijk is, dan is deze licht te openen en praktische roldeur een perfect alternatief.