Lift bekleding

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuurkappen

Dagelijks verzorgt Lipro de afwerking van de liften met muurkappen. Voor vele liftleveranciers realiseren wij het proces van inmeten, tekenen, produceren en plaatsen binnen slechts enkele dagen. Afhankelijk van de situatie en de wens van de klant kan de uitvoering variëren van een eenvoudige standaarduitvoering tot complexere geometrieën. Lipro werkt ook vaak samen met bijvoorbeeld een architect of interieurontwerper zodat de muurkappen van de liften mooi passen binnen de sfeer van de betreffende locatie. Of het nu gaat om een monumentaal pand, industriële ruimte, expositieruimte of museum, Lipro verzorgt het passend geheel.

Ook brandwerende uitvoeringen inclusief een certificaat voor 60 minuten brandwerendheid behoort tot de mogelijkheden.

Voorbeelden

frontFronten

Als logisch vervolg op onze ervaring met het ontwerpen, produceren en monteren van de muurkappen verzorgen wij ook de grotere en speciale fronten.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABekleding

In sommige gevallen dienen er bestaande deuren, kozijnen of andere objecten bekleed te worden zodat deze passen bij de uitstraling en de technische noodzaak van een geïnstalleerde (of nog te installeren) lift. Hier bent u bij Lipro aan juiste adres.

Voor onze muurkappen, fronten en bekleding gebruiken wij RVS in diverse slijpingen, Zincor, Messing of Skinplate (staalplaat voorzien van een laminaat in diverse kleuren en patronen verkrijgbaar). Door deze uitgebreide keuze past het uiteindelijke product altijd bij de locatie, en wordt het geheel een compleet plaatje.