Filter

Lipro verhuist naar Nederweert

De huidige drie locaties van Lipro in Weert verhuizen naar één nieuwe vestiging op het adres Mangaanstraat 1, 6031 RT  Nederweert.
Begin augustus zal het volledig kantoor verhuizen. De productie zal, in enkele fases, in de komende maanden verhuizen.

Op de nieuwe locatie, met een productie oppervlak van bijna 2000 m², kunnen we nog beter voldoen aan de toenemende vraag naar muurkoppen, liften, liftonderdelen en schachten.

In de nieuwe showroom en instructieruimte kunnen we onze klanten beter de mogelijkheden van onze producten, waaronder ook hydraulische aandrijvingen en liftbesturingen, demonstreren.

We blijven bereikbaar op dezelfde telefoon, fax, email en site www.lipro.nl.

Goederenlift voor supermarkten

Speciaal voor toepassing in supermarkten heeft Lipro Engineering zeer compacte goederenliften geproduceerd voor rolcontainers. Hierdoor wordt het mogelijk om met een minimum aan ruimtegebruik op de winkelvloer de rolcontainers naar een kelder of verdieping te verplaatsen waar deze gestald kunnen worden.

Attractielift krijgt nieuwe aandrijving

Lipro Engineering heeft de lift van de Vleermuis attractie in Plopsaland voorzien van een nieuwe hydrauliek aandrijving met een moderne frequentie geregelde liftbesturing.

Dankzij deze nieuwe besturing werkt de aandrijving van de lift nauwkeuriger en betrouwbaarder. Bovendien wordt aanzienlijk energie bespaard, wat direct tot uiting komt in een stabiele lage hydrauliekolie temperatuur.

Lees verder →

Monumentale uitvoering lift

In nauwe samenspraak met de eigenaar van een monumentaal pand hebben we in een zeer krappe ruimte een lift volgens Machinerichtlijn gerealiseerd.

Zowel het interieur als de schachtdeuren zijn geheel in de stijl gemaakt die past bij dit pand. De schachtdeuren zijn zelfs aangepaste originele houten deuren, uiteraard wel voorzien van moderne veiligheden waardoor een veilige en goedgekeurde lift is ontstaan. Lees verder →

Comfortabele Vertivator

Deze week is de eerste vertivator opgeleverd voorzien van hydraulische aggregaat met frequentie regeling. De start en stop zijn hierdoor zeer comfortabel.
Dankzij de frequentieregeling is het geluidsniveau aanzienlijk minder en kan deze vertivator eenvoudig op een 230V wandcontactdoos aangesloten worden.
Gebruikersgemak en een hoog veiligheidsniveau is bereikt dankzij de volledig automatische toegangspoortjes.

Lees verder →

Muurkappen

Muurkappen maken wij op verzoek in vele maten en uitvoeringen. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden hiervan. Lees verder →