Complete liften

personenliftPersonenliften

Lipro verzorgt de engineering, productie en montage van personenliften. Onze specialisatie ligt met name op het gebied van liften waaraan bijzondere en/of extra eisen gesteld worden. Zo maken wij maatwerk op basis van de vraagstelling van bijvoorbeeld de architect of geheel toegespitst op de toepassing en locatie.

Alle basiscomponenten waar wij mee werken worden aangeleverd door gerenommeerde leveranciers, maar het is ook mogelijk dat wij standaard componenten van onze opdrachtgever toepassen in de specifieke lift-uitvoering.

Wij beschikken over een ruim modern geoutilleerd machinepark en een zeer vakkundig team. Zo kunnen wij het liftinterieur, de afwerking (intern en extern) en zelfs de schacht in eigen huis verzorgen.

Is een EN81-2 normering nodig of wilt u de lift volgens Machinerichtlijn hebben is dat voor ons geen probleem.

Voorbeelden

goederenliftGoederenliften

Goederenliften vervaardigen wij in vele afmetingen en capaciteiten, zelfs voor uitvoeringen die geschikt zijn voor gebruik in ATEX zones. Goederenliften met personenbegeleiding, bijzondere formaten en hefcapaciteiten, door onze manier van werken en produceren zijn de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt. Wij produceren deze liften geheel in onze eigen werkplaats, waardoor wij zeer flexibel zijn en optimaal kunnen inspelen op specifieke klantwens of uitvoering.

Neem gerust contact met ons op voor passend advies en prijsopgave.

Voorbeelden

vertivator_thumb

Vertivator

Soms is het overbruggen van enkele traptreden voldoende en wordt een lift overbodig. In dit geval produceren wij een zeer compacte en gebruiksvriendelijke oplossing, de Vertivator. Ook deze Vertivator is leverbaar in een grote range van hefcapaciteiten, kleuren en materialen.

Voorbeelden

heftafelSchaarheftafels

Wilt u goederen over een beperkte hoogte verplaatsen? Dan levert Lipro diverse modellen schaarheftafels. Schaarheftafels zijn een relatief voordelige en toch zeer praktische en efficiënte oplossing. Wilt u meer weten over formaten, capaciteiten en bereikbare hoogten, neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.

 

 

ISO-AKleingoederenliften

Niet elk bedrijf heeft een grote lift nodig met een hoge hefcapaciteit. Voor de kleinere massa’s en goederen biedt Lipro een range aan kleingoederenliften. Deze kleingoederenliften bieden vaak een efficiënte oplossing voor horeca en winkelbedrijf. Wilt u meer weten of de mogelijkheden van deze kleingoederenliften laat het ons dan weten, wij informeren u graag.